Пожелания за Рожден Ден за любим мъж

Пожелания за Рожден Ден на любим човек

1. В този специален ден искам да знаеш колко много значиш за мен и винаги ше те пазя в  сърце си. За мен си любовта, щастието и рамото, на което мога да забравя всеки стрес в живота. Честит Рожден Ден, Любов моя!

2. Честит Рожден Ден! Винаги ще се гордея, че съм твоя жена. Ти си мъж, който винаги ми е бил опора във всичко. Бъди здрав, успешен и много те обичам. Желая ни приказен празник!

3. В животът ми никога не съм се чувствала така добре, както сега. Ти си до мен и това ми дава безкрайна сила. Ти донесе щастие в живота ми и за това просто искам да ти благодаря. Обичам те! Честит Рожден Ден, Любов моя!

4. Докато празнуваме, знай, че това мое сърце никога няма да спре да бие за теб. Обичам те толкова много. Честит Рожден Ден!

5. Пожелавам супер рожден ден на единствения крал на моя замък. Нека всички неща, които сърцето ти най-много желае се сбъднат. Обичам те! Честит Рожден Ден, мили мой!

6. Тъй като пицата радва всеки ензим на устата, уважаемите мъже са наслада за душата на жената. Щастлива съм, че имам един от тях в моя живот. Честит Рожден Ден, сладък! Наслаждавай се и се радвай на живота!

7. Уважението издига всеки човек, но не всеки човек го заслужава. Искам да знаеш, че те обичам и уважавам с всяко влакно на моето същество, защото го заслужаваш. Честит Рожден Ден!

8. Почти невъзможно е някой мъж да отговаря на всичко, което жената е поискала, но ти наруши този закон и ми даде всичко, което търся в един мъж. Честит Рожден Ден на моя любим!