Пожелания за Рожден Ден на Дете

Пожелания за Рожден Ден на Дете

1. Изпращам прегръдки на най- усмихнатото дете, което познавам. Твоят рожден ден е специален повод за теб и твоите родители. Не спирай да ги радваш. Честит Рожден Ден!

2. Честит Рожден Ден, мило дете! Бъди винаги лъчезарно и чисто като роса. Учи се и опознавай света смело и успешно. Не бързай да порастваш. Забавлявай се и играй на воля!

3. Честит празник, хубаво дете! Желая ти страхотни подаръци и много забавления.

4. Нека получиш всичко, което едно малко дете някога би могло да пожелае за рождения си ден. Бъди много здраво, игриво и понякога непослушно. Честит Рожден Ден!

5. Днес ти пожелавам същото огромно количество радост, което ми даде, когато се роди. Честит рожден ден, дребосъче!

6. Скъпо Дете, с всяка изминала година ти ставаш все по- светло, по- смешно и по- сладко. Радвам се, че растеш щастливо и безгрижно. Обичаме те и винаги ще сме до теб. Честит Рожден Ден!

7. Изпращам ти всичката любов на този светъл и приказен ден. Успявай в живота и стани човек с главно „Ч”. Нека родителите ти да ти се възхищават, докато вървиш пътя на съзряването. Честит Рожден Ден, мило дете!

8. Хубаво малко дете, надявам се, че на рождения ти ден слънцето ще грее и животът ще те обсипи с любов и прекрасни подаръци. Честит Рожден Ден!

9. Докато нападаш тортата на рождения си ден, знай, че колкото и торта да похапнеш, не би могло да бъдеш по-сладко. Честит Рожден Ден!

10. Чух, че днес имаш рожден ден и мисля, че едно послушно дете като теб заслужава да получи всички неща, които желае. И така, имаш най-добри пожелания в този специален ден от мен.