Пожелания за Рожден Ден

Пожелания за Рожден Ден

Пожелания за Рожден Ден

1. “Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, любов, късмет и много усмивки”.

2. “Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много успехи навсякъде и сбъднати мечти безброй. Нека здраве, слънце и топлина спохождат дните ти.”

3. “Честит Рожден Ден! Пожелавам ти любов, истински приятели и много красиви моменти.”

4. “Честит Рожден Ден! Пожелавам ти безброй пътувания, силни емоции и щастливо изживени моменти. Преминавай през всичко с лекота и усмивка.”

5. “Честит Рожден Ден! Пожелавам ти щастие, късмет и успех във всяко начинание. Не брой свещичките на тортата… погледни светлината,  която те дават. Не гледай броя на годините, а миговете на живота който живееш. Всяко вдишване и издишване носи нови емоции, вълнения и безкрайни красиви преживявания. Наслади се!”

6. “Честит Рожден Ден! Пожелавам ти яхти, самолети, хеликоптери и широки хоризонти за покоряване.”

7. “Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, любов и верни приятели безброй. Живей смело, красиво и бурно. Нека бъдещето остане загадка, която преди да отгатнеш  трябва да изживееш.”

8. “Честит Рожден Ден! Пожелавам ти успехи навсякъде, красиво изживени емоции и верни приятели.”

9. “Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, безброй сбъднати мечти и откриване на нови хоризонти за изява.”

10. “Преяждай смело и се смей силно. Искам да ти пожелая една успешна и пълноценна година. Честит Рожден Ден, прекрасни човеко!”

11. “Очаква те още една изпълнена с приключения година. Приветствай я, като отпразнуваш рождения си ден пищно, разкошно и обилно. С пожелание за много щастлив и забавен рожден ден!”

12. “Честит Рожден ден! Пожелавам ти да набереш скорост и да се изстреляш в стратосферата. Носи предпазен колан и не забравяй да се насладиш на пътуването.”

13. “На твоя рожден ден ти желая изобилие от щастие и любов. Нека всичките ти мечти се превърнат в реалност и късметът да посети дома ти. Честит рожден ден на един от най-сладките хора, които познавам!”

14. “Желая ти най-големите радости в живота и безкрайно блаженство. В крайна сметка ти си подарък за земята, така че заслужаваш най-доброто. Честит Рожден Ден!”

15. “Рождените дни са ново начало, ново начало и време за преследване на нови начинания с нови цели. Продължавай напред с увереност и смелост. Ти си много специален човек. Нека днес и всичките ти дни да бъдат невероятни! Честит Рожден Ден!”

16. “Твоят рожден ден е първият ден от поредното 365-дневно пътуване. Бъди блестящата нишка в красивия гоблен на света. Направи тази година най-добрата досега и се наслади на возенето. Честит Рожден Ден!”

17. “Честит Рожден Ден! Наслаждавай се! Днес е денят, в който ти се появи на този свят, за да бъдеш благословия и вдъхновение за хората около теб! Прекрасен човек си. Сбъдвай всичките си мечти с лекота!”

18. “На рождения ти ден мислех да ти дам най-сладкия подарък на света. Но осъзнах, че това не е възможно, защото ти си най-сладкият подарък на света. Честит Рожден Ден!”

19. “Пожелавам ти ден, изпълнен с щастие, и година, изпълнена с радост. Честит Рожден Ден!”

20. “Изпращам ти усмивки за всеки момент от твоя специален ден … Желая ти прекрасен празник с много щастливи моменти. Честит Рожден Ден!”

21. “Честит рожден ден! Няма да ти пожелая много, за да не се объркаш и да забравиш, че здравето и любовта са най-важните неща в живота на всеки. Пожелавам да ги имаш в изобилие и никога да не свършват!”

22. “Пожелавам ти да намериш извора на щастието, от който да черпиш вдъхновение, любов и мъдрост за още по-щастлив живот и страхотни моменти с любимите хора!”

23. “Честит Рожден ден! Успех във всичко с което се захванеш. Късмет във всичко, което не зависи от теб. И сбъдване на всичко, за което мечтаеш!”

24. “Поднови се с още една година! Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята! Обичаме те, приятелю! Честит рожден ден!”

25. “ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Току що преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие! Използвайте ги с любов и оптимистично настроение!”

26. “Пожелавам ти най-краткия, лекия и осветен от слънцето и звездите път към успеха и с тебе винаги да крачат здравето, любовта и късмета!”

27. “Честит Рожден Ден! Желая ти най-дългия път с най-красивите цветя, невероятни изгреви и залези, страхотни приятели, които да крачат с теб и много безоблачни дни!”

28. “Пожелавам ти най-дългият път към върха, но с много приключения, нови приятели и всякакви забавления. Честит рожден ден!”

29. “За теб съдбата е отредила здраве, щастие, любов и още паметни моменти с приятели добри. И нека винаги с късмет да продължаваш все напред! Честит Рожден Ден!”

30. “Днес е приказен ден! Няма какво друго да ти пожелая освен да не се променяш и да си останеш същия позитивен, забавен и уникален човек. Това е твоята най-голяма сила, пази я и прави света около теб по-красив и добър!”

 

Пожелания за Рожден Ден за: Жена, любима Жена, Мъж, любим Мъж, Дете, Приятелка, Приятел